De Koepel: U kunt zich aanmelden voor een ruimte.

De invulling van de koepel is bekend voor de komende twee jaar. Het zal een verzamelcomplex worden voor kleinschalige projecten en initiatieven genaamd FutureDome. Belangstellenden kunnen zich melden voor een ruimte, zolang het een maatschappelijk doel heeft. Het zal een bijdrage gaan leveren voor de toekomst van Breda.

Het idee gaat uit van een verzamelgebouw voor sociale activiteiten en projecten. Denk hierbij aan sport en spel, zorg, opvoeding en educatie, kunst en cultuur, tot een plek voor startende ondernemers in de sfeer van innovatie,  duurzaamheid en milieu.

De Boschpoort was de afgelopen twee jaar in gebruik door 400 vluchtelingen. Deze vluchtelingen zijn inmiddels vertrokken en de sleutel zal  per 1 december weer overgedragen worden aan het Rijksvastgoedbedrijf, wat vanaf 2013 eigenaar is van het pand.

Vanaf 1 december zal de campagne starten om het gevangeniscomplex met bijgebouwen en buitentuinen in te vullen voor de komende twee jaar. Het blijft de bedoeling dat De Koepel op termijn te koop komt. Voor verdere informatie kunt u kijken op www.futuredome.nl.

De Koepel Gevangenis (3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *