ILoveBreda Photowalk – Rat Verlegh Stadion

Graag willen wij je uitnodigen om op Zaterdag 6 Mei mee te gaan met de ILoveBreda Photowalk in het Rat Verlegh Stadion.

ILovebreda photowalk NAC Breda
Rat Verlegh Stadion – NAC Breda

In een prettige samenwerking met voetbalclub NAC Breda kunnen we een groep fotografen een kijkje geven achter de schermen in het Rat Verlegh Stadion met onze Photowalk.

Photowalk

Bekijk het luxe sponsorhome van NAC Breda en de chique lounge. Neem plaats op de meest luxe stoelen van de Business Seats. Kijk uit vanaf de steile tribunes over het hele stadion. Ontdek het spelersgedeelte met het spelershome, de fitnessruimte, de medische voorzieningen, de materiaalruimte en de kleedkamers. Loop door de spelerstunnel, bekijk de interview zone en kijk vanuit de dug-out waar de spelers en de trainingsstaf elke thuiswedstrijd plaatsnemen. NAC Breda biedt samen met ILoveBreda jou de kans, om deze ruimtes eens van dichterbij te bekijken.

Rat Verlegh Stadion - NAC Breda ILoveBreda Photowalk
Rat Verlegh Stadion – NAC Breda

Belangrijke opmerking: Wegens overmacht, veranderde omstandigheden, veiligheidsoverwegingen of na schoonmaakwerkzaamheden kunnen bepaalde ruimtes niet toegankelijk zijn en in dat geval dus niet te bezichtigen. We streven ernaar om tijdens deze 2 uur durende tour zoveel mogelijk van  bovengenoemde ruimtes te bezoeken.

Tijdens de Photowalk mag je zelf weten waar je foto’s mee wilt gaan maken, telefoons, compact camera’s en spiegelreflexcamera’s zijn allemaal toegestaan.

◾Er is een limiet aan deelnemers, vol=vol

◾Wanneer: Zaterdag 6 Mei om 12:00 uur

◾Waar: Rat Verlegh Stadion, Stadionstraat 23

ilovebreda breda
ILoveBreda Photowalk

Aanmelden

Je kunt je alleen aanmelden door een email te sturen naar info@ilovebreda.nl waarna je een bericht van ons terug krijgt hoe je jouw plaats kunt reserveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *