Genieten van het nieuwe zomermenu van Anne&Max

Vorige week hebben wij een bezoek gebracht aan een nieuwe hotspot op de Wilhelminastraat!  Wij zijn uitgenodigd om te genieten van het nieuwe zomermenu van Anne&Max. Ben je benieuwd? Lees dan verder!

Een nieuwe hotspot op de Wilhelminastraat

Anne&Max is inmiddels op al heel wat locaties in te Nederland vinden maar in Breda was er tot op afgelopen februari nog geen vestiging geopend. Gelukkig is daar verandering in gekomen en is op de Wilhelminastraat wéér een nieuwe hotspot geopend. Gelegen naast Loff vind je de huiskamer van Breda: Anne&Max.

Bij binnenkomst voel je je meteen thuis. Het is dan ook niet voor niets dat ze zich de Huiskamer van Breda noemen. De ruimte is opgedeeld in drie verschillende ruimtes en met mooi meer geniet je heerlijk in de tuin. Hou je van platen? Hier vind je een speciaal ingericht hoekje waar jij je even lekker kunt terugtrekken en de leukste platen kunt draaien! Liever een boek lezen of genieten bij de open haard? Het is aan jou!

Met passie gezet

Geen simpel gezet bakkie, maar koffie met passie. Met koffiebonen die een lange reis achter de rug hebben. En dat proef je. Bij Anne & Max zijn ze bijzonder trots op hun koffie. Ze werken met bio Arabica koffie en bezoeken regelmatig zelf de koffieboeren om verzekerd te zijn van de beste kwaliteit en duurzaamheid. Hier drink je een heerlijke kop duurzame koffie. Drink je naast je koffie liever (nog) iets anders? Geniet van verse thee of van een van de vele verse sappen & shakes. Naast klassiekers zoals de huisgemaakte citroen&munt IJsthee, bereid met Anne&Max bio IJstheemelange zijn er ook nieuwe dranken zoals de watermeloen&aardbei smoothie.

Een nieuw zomermenu met biologische producten

Lekker, gezond, bij voorkeur bio, afgestemd op het seizoen en volgens de laatste trends. Dat is een notendop wat je bij Anne & Max op de menukaart vindt. De producten zijn puur en worden onder het oog van gasten klaargemaakt. Wat je onder andere op de nieuwe zomerse menukaart vindt? ‘Eet je groente’: een gezonde en vullende salade met veel zomergroente, kruidige hummusdressing, bulgur en notencrunch, bio focaccia’s warm uit de oven en sandwiches gemaakt van exclusief gebakken blond en volkoren desembrood. Zoetekauwen opgelet: wat dacht je van Italian cheesecake, notentaartjes, worteltaart of bananenbrood? Alles gemaakt met liefde en passie voor de producten.

Kom genieten van het nieuwe zomermenu van Anne&Max

Hoewel er in Breda (nog) niet heel veel plekken zijn om echt te ontbijten, brengen Anne&Max daar graag verschil in. Je bent hier zeven dagen per week van harte welkom om te genieten van ontbijt, koffie, lunch en high tea. Voel je thuis in de huiskamer van Breda of geniet van het zonnetje in de tuin. Wanneer kom jij het nieuwe zomermenu van Anne&Max proberen? Je kunt hier alvast de menukaart bekijken. Houd onze blog in de gaten voor meer hotspots in Breda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *