Expositie van Eef Schoolmeesters en Lisette van Doren

‘Tussen de regels’

Verbinding tussen geschoolde en ongeschoolde kunst tijdens WKNDX

Een expositie van Eef Schoolmeesters en Lisette van Doren

In de periode 16 tot en met 27 oktober 2017 gaan Eef Schoolmeesters en Lisette van Doren een samenwerking aan met elkaar en met drie creatieven van Artenzo, Amarant voor een werkperiode (WKNDX) bij Witte Rook. Artenzo is een centrum voor beeldend werk waar mensen met een verstandelijke beperking hun kunstzinnige talenten willen ontwikkelen. Tijdens deze werkperiode wordt er gewerkt met drie dames van het centrum en werken ze met een gezamenlijk thema dat zowel een inhoudelijk als visueel vertrekpunt vormt. De werkperiode zal eindigen met een expositie ‘Tussen de Regels’ en is te bezichtigen bij Witte Rook, Liniestraat 111 te Breda. De expositie te zien vanaf 28 oktober tot en met 4 november 2017, van 13:00 uur tot 17:00 uur en van donderdag tot en met zondag op afspraak.

In deze werkperiode staat de kunstenaar als eigenzinnig, autonoom mens centraal en leggen de kunstenaars beperkingen en vermogen bloot. Maatschappelijke normen die – an sich – bevraagd kunnen worden, hoe verloopt het werk- en denkproces van de kunstenaar wanneer zij zich niet conformeren aan hetgeen wat vast staat, want tussen de regels staat niets vast: een bijzonder experiment waarbij eigen vraagstellingen en onderzoek mogelijk herzien kunnen worden.

Officiële opening vrijdag 27 oktober 2017 vanaf 19:30 uur – 22:00 uur

Openingstijden 28 oktober – 4 november 2017  maandag – woensdag van 13:00 uur – 17:00 uur  donderdag tot en met zondag op afspraak

Locatie Witte Rook, Liniestraat 111, Breda 
 

https://www.facebook.com/events/181043592467691/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *