ILoveBreda PhotoWalk – Backstage Chasse Theater

*UPDATE: UITVERKOCHT! (reservelijst beschikbaar)

Graag willen wij je uitnodigen om op zaterdag 28 mei mee te gaan met de Backstage ILoveBreda Photowalk in het Chassé Theater.

Licht uit, spot aan!

Heb jij altijd al eens via de artiesteningang het Chassé Theater binnen willen lopen? Op 28 mei kun je je aanmelden voor een speciale backstage rondleiding. Je gaat met een ervaren gids mee langs het toneel, de foyers en de kleedkamers. Onderweg horen we allerlei bijzondere verhalen over het theater, de geschiedenis, haar bezoekers en de verschillende artiesten, voorstellingen en bijzondere architectuur.

Deelnemers krijgen ook nog een extra kijkje achter deuren die anders gesloten blijven, waar normaal gesproken alleen artiesten vertoeven en zien we wat er zich in de coulissen afspeelt. De magie van theater huist in alle hoeken van het gebouw, van de diepste kelders tot de nok van de toneeltoren.

We ontdekken de stilte in de regiecabine, zien de laad- en losruimte, orkestbak en worden meegenomen naar de prachtige thema-kleedkamers. Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan, er is plek voor maximaal 25 personen.

Aanmelden ILoveBreda Photowalk – Chassé Theater Backstage

  • Wanneer: Zaterdag 28 mei 10:00
  • Tijd: 10:00
  • *UPDATE: VOL

Je kunt je alleen aanmelden door ons een email te sturen naar info@ilovebreda.nl waarna je een bericht van ons terug krijgt hoe je jouw plaats kunt reserveren.

 

Op dit evenement zijn algemene voorwaarden van toepassing. Ben je deze keer verhinderd maar blijf je wel graag op de hoogte van onze activiteiten? Om op de hoogte te blijven van onze Photowalks kun je regelmatig een kijkje nemen in onze Photowalk agenda op www.ilovebreda.nl en door ons te volgen op Facebook en Instagram. Ook kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief door een email te sturen naar info@ilovebreda.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *