ILoveBreda Photowalk – De Koepelgevangenis

Koepelgevangenis laatste keer te bezoeken via de IloveBreda Photowalk.

Photowalk de Koepelgevangenis
Foto: ILoveBreda

Op woensdagmiddag 7 December 13:00 uur organiseert IloveBreda in samenwerking met FutureDome een Photowalk in de Koepel.

Dit is een unieke kans voor fotografen om een laatste keer de koepel van binnen te bezichtigen en te fotograferen.

De Photowalk

In de Koepel worden de deelnemers meegenomen naar het cellencomplex en naar de koepelgevangenis. Hierbij is het uiteraard toegestaan om foto’s te maken. Omdat IloveBreda het graag laagdrempelig wilt houden mogen deelnemers zelf weten waarmee ze foto’s willen gaan maken. Je telefoon, compact camera of je spiegelreflexcamera zijn allemaal toegestaan. Ook is het toegestaan om in de koepel via de trappen op de hogere etages te komen.

Deze Photowalk heeft een bijdrage van €7.50 per deelnemer. Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar info@ilovebreda.nl Hierna krijg je een bericht terug met verdere instructies om je deelname definitief te maken.

Wacht niet te lang met aanmelden, we hebben een max op het aantal deelnemers. Vol=Vol

Dit is de allerlaatste keer dat de koepelgevangenis op deze manier te bezoeken is voor de komende jaren, omdat de koepel verder gaat als Futuredome.

FutureDome

Vanaf december 2016 gaat de koepelgevangenis in Breda verder als FutureDome. Futuredome biedt ruimte aan pioniers. Bewoners, vrijwilligers en ondernemers die vanuit eigen kracht en persoonlijkheid een toegevoegde waarde leveren aan het gebied en haar leefomgeving. Mensen die nieuw en onbekend terrein willen betreden om iets nieuws te beginnen. Bijna iedereen kan deel uitmaken van FutureDome: van klein tot groot, van startup tot gevestigde partij en van bewoner tot innovator. Zij maken van het terrein een inspirerende, veilige en plezierige plek. Om te wonen, te werken maar vooral om te leven!

Meer informatie over FutureDome: www.futuredome.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *